Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
1 Feb

Hammam baths

Κυριακή απόγευμα και τι καλύτερο από το να επισκεφτείς το Hammam Baths με μία φίλη σου για να χαλαρώσεις και να ετοιμαστείς ψυχολογικά και σωματικά για την καινούρια εβδομάδα!

Το hammam baths είναι ένας χώρο υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στον οποίο μπορείτε να κάνετε μόνοι σας το λουτρό σας ή να ολοκληρώσετε την εμπειρία με υπηρεσίες από τους έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους μασέρ.

Εμείς διαλέξαμε να κάνουμε το «Αλί-Μαμά» Χαμάμ το οποίο περιλαμβάνει αρχικά αναζωογονητικό ατμόλουτρο για 30’ περίπου, στη συνέχεια βαθιά απολέπιση με μιας χρήσης κετσέ από τους μασέρ, συνεχίζεται από ένα ανακουφιστικό μασάζ σε όλο το σώμα, με αφρό από φυσικό σαπούνι ελιάς και ολοκληρώνεται με λούσιμο και μασάζ του κεφαλιού.

Μετά, περάσαμε για χαλάρωση στο καθιστικό, όπου μπορείς να πιεις τσάι και να δοκιμάσεις τα παραδοσιακά τους λουκούμια.

Δυστυχώς δεν είχαμε την δυνατότητα να βγάλουμε φωτογραφίες από το εσωτερικό για να δείτε πως ακριβώς είναι ο χώρος που κάνεις το χαμάμ, αλλά ελπίζω ότι κάπως σας μετέφερα το χαλαρωτικό κλίμα!

Είναι μία πολύ όμορφη και χαλαρωτική εμπειρία και ένα πολύ ωραίο δώρο για τον εαυτό μας και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!