
3
Dec
Την προηγούμενη φορά που έκανα το brownies πήρα πάρα πολλά μηνύματα που μου ζητάγατε την συνταγή και λεπτομέρειες για το πως φτιάχνεται! Γιαυτό και γω λοιπόν το ξαναέφτιαξα και σας το δείχνω βήμα βήμα! Είναι πάρα πολύ απλό, γρήγορο και πεντανόστιμο!
ΥΛΙΚΑ
- 200 γραμμ. κουβερτούρα
- 210 γραμμ. βούτυρο
- 200 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 αβγά
- 120 γραμμ. αλεύρι
- 210 γραμμ. καρύδια
Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο.
Χτυπάμε στο μίξερ τα αβγά μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
Ρίχνουμε το μείγμα της σοκολάτας στο μείγμα των αβγών και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι και τα καρύδια.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στουσ 160-170 βαθμούς για 20-25′. Αφήνουμε να κρυώσει!
Εγώ το πασπάλισα και με ζάχαρη αχνη για να γίνει πιο χριστουγεννιάτικο!
Καλή όρεξη!