Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
10 Dec

Darphin oil addiction

Η αλήθεια είναι ότι λίγο τα καλά γονίδια, λίγο η ασυνέπεια μου, συχνά τείνω να αμελώ την καθημερινή περιποίηση και ενυδάτωση του δέρματος μου, εκτός από το ντεμακιγιάζ που κάνω πάντα, no matter what, πριν πέσω για ύπνο! Ο μόνος τρόπος να με δελεάσεις και να με κάνεις να μην σε ξεχνάω ποτέ, είναι να με κάνεις να σε ερωτευθώ με το άρωμα σου, την υφή σου και να μου υποσχεθείς ότι θα με κάνεις λαμπερή και όμορφη! Φαίνεται λοιπόν ότι στα φημισμένα αιθέρια έλαια της Darphin βρήκα τον μάστορα μου, μιας που από την μέρα που μπήκανε στο μπάνιο μου έχουμε αναπτύξει μία σχέση αγάπης!
Παρασκευασμένα με τα πιο εκλεκτά αρωματικά αιθέρια έλαια, απορροφώνται αμέσως από το δέρμα αφήνοντας ένα μεταξένιο φινίρισμα γεμάτο λάμψη, χωρίς καμία αίσθηση λιπαρότητας και αυτό είναι σίγουρα κάτι που με κέρδισε μιας που όταν ακούμε για κάποιο λαδάκι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι ότι θα είναι λιπαρό!
Αγαπημένο μου λοιπόν είναι το tangerine, το αρωματικό αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών, που προσφέρει ευεξία και ενέργεια, ενισχύει τη φυσική λάμψη του δέρματος, θρέφει και ανανεώνει την ελαστικότητα του, προστατεύοντας το από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση, καθώς επίσης και το Revitalizing oil για το οποίο σου έχω ξαναμιλήσει και η αλήθεια είναι ότι όσο το χρησιμοποιώ τόσο περισσότερο το αγαπώ! Ένα φυτικό έλαιο με τρεις χρήσεις, για το πρόσωπο , το σώμα και… τα μαλλιά! Τι άλλο να ζητήσεις από ένα προϊόν! <3
Το δικό σου δέρμα τι έχει ανάγκη?  Ενέργεια, ηρεμία, διαύγεια, αναζωογόνηση ή ανανέωση της νεανικής λάμψης? Ότι και αν έχει, σίγουρα υπάρχει ένα αιθέριο έλαιο που θα το αγαπήσει! 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα της Darphin, μπορείς να επισκεφτείς το site της!