Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
1 Mar

Chronologiste by Kerastase

Όταν λαμβάνω πρόσκληση από την Kerastase ξέρω με σιγουριά ότι τα μαλλιά μου θα έχουν την τιμητική τους! Κάθε φορά που δοκιμάζω κάποιο καινούριο προϊόν της μένω πολύ παραπάνω από ευχαριστημένη. Αυτή η φορά όμως ήταν διαφορετική. Δοκίμασα μία τελετουργία η οποία προσφέρει την πιο αισθησιακή εμπειρία στο κομμωτήριο που δημιουργήθηκε ποτέ, συνδυάζοντας τα προϊόντα με την υψηλότερη συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά, για άμεση αναζωογόνηση και μεταμόρφωση που διαρκεί!

Η Chronologiste είναι πραγματικά ότι πιο ωραίο έχω δοκιμάσει! Αποτελείται από τέσσερα μοναδικά προϊόντα.

Το Le Soin Gommage Renovateur, το οποίο είναι scrub και το χρησιμοποιούμε πριν το σαμπουάν για τόνωση και αποτοξίνωση! Αν αφεθείτε δε και στα τέλεια χέρια του προσωπικού του Αndreas Coiffure θα σας κάνουν και ένα απίστευτα αναζωογονητικό μασάζ που δεν θα θέλετε να τελειώσει!

Στην συνέχεια ακολουθεί το Le Bain Revitalisant το απόλυτο σαμπουάν, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με το πολύτιμο μόριο Abyssine. 

Ακολουθεί η μάσκα La Creme de Regeneration, ένας συνδυασμός Abyssine και χαβιαριού! 

H τελετουργία κλείνει με το Le Parfum En Huile, το πρώτο άρωμα μαλλιών της Kerastase το οποίο και αγάπησα μιας που τρελαίνομαι για αρώματα μαλλιών! 

Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και τα μαλλιά σας τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κομμωτήριο για να βιώσετε την υπέροχη Chronologiste τελετουργία και δεν θα χάσετε!