Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
8 Mar

Costa Rica with Piz Buin

Έχουμε και λέμε. Βαλίτσα Benetton, μαγιό, αντιηλιακά Piz Buin, τελικός προορισμός Costa Rica και όλα αυτά στα μέσα του χειμώνα για να γιορτάσουμε με ένα ξεχωριστό τρόπο τα 70ά γενέθλια του Piz Buin! Can it get any better than this? Δε νομίζω! Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι και αφού κοιμήθηκα, το επόμενο πρωί ξύπνησα κυριολεκτικά στον παράδεισο!

 

Η μέρα ξεκίνησε με πεζοπόρια και υπέροχα τοπία που σε αφοπλίζουν με την φυσική ομορφιά τους!

 

Έφαγα τον πιο γευστικό ανανά που έχω δοκιμάσει ποτέ…

 

 

και δοκίμασα σοκολάτα από τον ίδιο τον καρπό της πριν καν γίνει η γνωστή σε όλους μας σοκολάτα!

 

Γνώρισα έναν υπέροχο κύριο που φτιάχνει χειροποίητες αιώρες και φυσικά δεν έχασα ευκαιρία  να τις δοκιμάσω…

 

και πέρασα ατελείωτες ώρες στις μαγευτικές παραλίες της Costa Rica, πάντα φυσικά με την κατάλληλη αντιηλιακή προστασία από το αγαπημένο μου Piz Buin!

 

Ανάμεσα στις φωτογραφίσεις, ξεδίψασα με νερό καρύδας την οποία κόψανε μπροστά μου! Αυτό ήταν κάτι που πάντα ήθελα να κάνω!

 

Αναμνήσεις που θα έπαιρνα μαζί μου!

 

Στιγμές χαλάρωσης!

 

Φοίνικες, πολλοί φοίνικες και παντού!

 

Horse riding with the girls!

 

Πέταξα με ιδιωτικό αεροπλάνο!

 

( Backstage info! Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία και μετά μου έπεσε το κινητό στο νερό! Καρδιακή προσβολή αχά! Ευτυχώς το έσωσα από σίγουρο πνιγμό! )

 

Πρωινό, αντιηλιακό και έτοιμη για φωτογράφιση!

 

 

 

 

Last day in heaven!

 

And a sunset I’m going to remember!

Έτοιμη για αναχώρηση! Η Benetton βαλίτσα μου δηλαδή γιατί εγώ δεν ήθελα να φύγω! Έβαλα μέσα μία πληθώρα από μοναδικές στιγμές και αναμνήσεις, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους από άλλες χώρες και δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω το Piz Buin για την μοναδική ευκαιρία που μου έδωσε και την τιμή που μου έκανε να είμαι η Piz Buin sun ambassador της Ελλάδος, α και που με προστάτευσε άψογα κάτω από τον ζεστό ήλιο της Costa Rica και γύρισα στην Αθήνα με ένα υπέροχο και υγιές μαύρισμα!