Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
21 Apr

Backstage with L’Oreal Professionel

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη γιορτή μόδας και μουσικής, το Madwalk by Aperol Spritz και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η L’Oreal Professionel ήταν ο επίσημος υποστηρικτής του. Εκεί βρέθηκαν όλοι οι καταξιωμένοι κομμωτές οι οποίοι πραγματοποίησαν υπέροχα χτενίσματα για αυτή την βραδιά και μας έδειξαν όλες τις νέες τάσεις στα μαλλιά, φυσικά πάντα με την πολύτιμη βοήθεια των προϊόντων της L’Oreal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τρία fashion girls, η Zέτα, εγώ και η Ζωή, τρία hair styles , τα οποία φυσικά και επιμελήθηκε η αγαπημένη μας L’Oreal Professionel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Georgio Doudessi ο οποίος επιμελήθηκε το χτένισμα μου, τον Dimitri Petrou για το πανέμορφο φόρεμα μου και φυσικά την αγαπημένη μου L’Oreal Professionel για την συνεργασία και την ευκαιρία που μου έδωσε να παρευρεθώ στα παρασκήνια του Madwalk. Και επειδή θέλουμε να σας μεταφέρουμε λίγη από την λάμψη του Madwalk, παρέα με την L’Oreal σας κάνουμε δώρο τον απόλυτο πρωταγωνιστή της βραδιάς που δεν είναι άλλος από το Mythic Oil! 5 τυχερές λοιπόν θα κερδίσουν το αγαπημένο μου shimmering oil για σώμα και μαλλιά! Για να δείτε πως θα πάρετε μέρος μπείτε ΕΔΩ! Καλή επιτυχία!