Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
27 May

Happy hair with Nutritive by Kérastase

Τρίτη μεσημέρι και τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις την μέρα σου με μία βόλτα στην Καστέλλα και μία επίσκεψη στον υπέροχο χώρο του Sadhu Hair για μία περιποίηση μαλλιών από την αγαπημένη Kérastase!

Τα μαλλιά μου λοιπόν είχαν την τιμητική τους και ήταν έτοιμα να αφεθούν στα χέρια του ειδικού Σταμάτη Καραϊσκου για να δοκιμάσουν την νέα σειρά περιποίησης Nutritive για ξηρά μαλλιά.

1

Αφού πρώτα έγινε διάγνωση για να διαπιστώσουμε τις ανάγκες των μαλλιών μου και τον βαθμό ξηρότητας τους , διαλέξαμε την κατάλληλη θεραπεία και για την επόμενη μία ώρα παραδόθηκα στο μαγικά απαλό άγγιγμα της Nutritive Bain Magistral.

2

33a

4

Και αφού τελειώσαμε με την θεραπεία ήμουν έτοιμη για χτένισμα! Wavy look  for me please!

5a

6

7

Όσο για το αποτέλεσμα δηλώνω ενθουσιασμένη! Τα μαλλιά μου μετά την θεραπεία ήταν και πάλι απίστευτα μαλακά, λαμπερά και είχαν ένα υπέροχο άρωμα (μεγάλο συν για μένα που έχω αδυναμία στα αρώματα!) Ευχαριστώ Kérastase!

8

9Extra tip: Λουζόμαστε  με χλιαρό νερό για να ανοίξουν τα λέπια της τρίχας έτσι ώστε να εισχωρήσουν τα θρεπτικά συστατικά της θεραπείας και ξεβγάζουμε με κρύο για να σφραγιστεί η υγρασία και να κλείσουν τα λέπια! Έτσι τα μαλλιά μας θα είναι υγιή και λαμπερά!