Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
23 May

Pro Fiber by L’Oreal Professionnel

Ως γνωστόν έχω μεγάλη αδυναμία στα μαλλιά μου! Έτσι δεν χάνω ευκαιρία όταν κάτι νέο κάνει την παρουσία του στον χώρο της ομορφιάς για την περιποίηση τους.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν η αγαπημένη L’Oreal Professionnel  επανήλθε δυναμικά και μας καλοσωρίζει στην νέα εποχή της περιποίησης των μαλλιών μας ! Το Pro Fiber υπόσχεται να επανορθώσει την φθορά και να κάνει τα μαλλιά μας και πάλι λαμπερά και υγιή!

Εγώ είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ ένα κομμωτήριο της L’Oreal Professionnel και μέσα σπό την διαδικάσία διάγνωσης που σχεδιάστηκε ειδικά για το Pro Fiber, διαγνώστηκε η φθορά των μαλλιών μου! Στη συνέχεια ο κομμωτής εφάρμοσε τα κατάλληλα προιόντα για τις δικές μου ανάγκες και όσο για το αποτέλεσμα δεν έχω λόγια! Για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και τέλεια μαλλάκια η θεραπεία μπορεί να συνεχιστεί και στο σπίτι! Εγώ χρησιμοποίησα την σειρά Rectify και δηλώνω κατενθουσιασμένη!

Και επειδή ξέρετε πόσο μου αρέσει να μοιράζομαι τον ενθουσιασμό και τις εμπειρίες μου δε θα μπορούσα να σας αφήσω έτσι! Μία τυχερή λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να ζήσει όλη αυτήν την εμπειρία, να κάνει την θεραπεία και να φύγει με δώρο την κατάλληλη σειρά για εκείνη αξίας 135 ευρώ! Για να δείτε πως θα πάρετε μέρος μπείτε εδώ. Ο διαγωνισμός λήγει στις 31/5! Καλή επιτυχία!

1

1a

2

3

4