Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
2 Jun

Colgate Max White Expert White

Χαμόγελο! Μπορεί να είναι αφοπλιστικό, μπορεί να είναι χαρούμενο, γοητευτικό, όμορφο! Τι μπορεί να κάνει το χαμόγελο μας όμως διστακτικό και χωρίς αυτοπεποίθηση? Μα φυσικά αναφέρομαι στους χρωματικούς λεκέδες που όλους κατά διαστήματα μας ταλαιπωρούν και που όμως από σήμερα θα αποτελέσουν παρελθόν χάρη σε ένα καινοτόμο προιόν από την Colgate! Η νέα Max White Expert White οδοντόβουρτσα είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα με ενσωματωμένο στυλό λεύκανσης η οποία περιέχει συστατικά λεύκανσης που χρησιμοποιούν και οι οδοντίατροι! Ναι ναι πολύ καλά ακούσατε!

1

Πώς όμως λειτουργεί αυτή η οδοντόβουρτσα? Τα βήματα είναι πολύ απλά!

Αρχικά βουρτσίζεις τα δόντια σου με την αγαπημένη Colgate Max White για λευκότερο χαμόγελο! Στη συνέχεια λευκαίνεις με το ειδικό στυλό λεύκανσης! Εφαρμόζεις 2 δόσεις του τζελ στα πάνω και άλλες δύο στα κάτω δόντια και είσαι έτοιμη! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο! Η ειδική φόρμουλα του τζελ αρχίζει να λειτουργεί αμέσως! Δεν χρειάζεται ξέπλυμα ούτε αναμονή!

Εσύ απλά Βουρτσίζεις-Λευκαίνεις-Έφυγες!

2534Εμείς χαμογελάμε και η Colgate φροντίζει να μην μας ξαναστερήσει τίποτα το χαμόγελο από τα χείλη μας! Γιατί καλοκαίρι χωρίς όμορφα λευκά χαμόγελα δεν γίνεται!

Ps. Και επειδή η αγαπημένη μας Colgate αγαπάει τα χαμόγελα μας, δε θα μας αφήσει έτσι! Stay tuned γιατί σας έχω έκπληξη που θα σας κάνει να χαμογελάσετε 😉