Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
19 Dec

Campari Red Book Of Style

Στυλ. Τι είναι το στυλ και σε ποιες μορφές το βρίσκουμε στην καθημερινότητα μας? Η αλήθεια είναι πως το στυλ είναι τρόπος ζωής.

Χάρη στο Campari, το ιταλικό αυτό aperitif με το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα, που έχει γεννηθεί στο Μιλάνο, το οποίο θεωρείται και η πρωτεύουσα του στυλ και στο Campari Red Book Of Style, θα περιηγηθούμε στον κόσμο της μόδας, θα ανακαλύψουμε τι είναι στυλ και θα μάθουμε πώς να ξεχωρίσουμε μέσα στο πλήθος, βάζοντας την δική μας υπογραφή σε αυτό.

To Campari Red Book Of Style αποτελεί έναν μοναδικό οδηγό για το στυλ, την αυθεντική του υπόσταση και τις αμέτρητες πλευρές του. Δεν μπορείς να αντιγράψεις το στυλ. Μπορείς όμως να περιηγηθείς στον γοητευτικό́ του κόσμο, μέσα από́ τις σελίδες του www.camparirebookofstyle.gr

Για εμένα το στυλ παίζει βασικό ρόλο στην ζωή μου. Η αλήθεια είναι πως την καθορίζει.

Δε θα μπορούσα λοιπόν να μη σας μιλήσω για τη μεγάλη μου αγάπη εδώ! Ακολουθήστε με σε ένα ταξίδι γεμάτο μόδα και στυλ και γιατί όχι, τολμήστε να βάλετε λίγο κόκκινο στη ζωή σας με όποιον τρόπο αυτό σας εκφράζει! Απολαύστε υπεύθυνα το Campari & Tonic σας και μοιραστείτε μαζί μας τι είναι για σας Red Style στο Instagram, με hashtag #campariredbookofstyle!