Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
15 Feb

Sebastian Hairstyle…What’s next?

Την αγάπη που έχω για τα μαλλιά μου την γνωρίζετε όλοι! Γι’αυτό και δε θα μπορούσα να τους προσφέρω τίποτα λιγότερο από το καλύτερο!

Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν όπως θα έχετε ήδη δει στα social media μου, αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Να πειραματιστώ μ’ ένα πιο ανατρεπτικό look!

Επισκέφτηκα το SA Hair Lab στην Αγία Παρασκευή και αφέθηκα στα χέρια της μοναδικής hair stylist Αναστασίας Σούρσου και των πρωτοποριακών προϊόντων Sebastian Professional

Αφού η Αναστασία είδε τα μαλλιά και συζητήσαμε, μου συνέστησε να κάνουμε μια θεραπεία για να τα ενυδατώσουμε, πριν προχωρήσουμε στο styling!

Μου πρότεινε την επαγγελματική υπηρεσία Cellophanes της Sebastian, που γίνεται εντός κομμωτηρίου και προσφέρει ενίσχυση της λάμψης των μαλλιών και διατήρηση της φυσικής υγρασίας τους. Το αποτέλεσμα? Τα μαλλιά μου ενυδατώθηκαν άμεσα και έλαμπαν από υγεία!

Στη συνέχεια προχωρήσαμε στο styling! Η Αναστασία δημιούργησε ένα ανάλαφρο wavy χτένισμα με μια πλεξίδα στην μια πλευρά στην οποία για να κάνει το look πιο ανατρεπτικό, πρόσθεσε μικρές παραμάνες!!!!

Φυσικά τα προϊόντα Sebastian ήταν ο σύμμαχός της για την δημιουργία του look! Αρχικά, χρησιμοποίησε το Potion9, το πρώτο προϊόν για περιποίηση και styling ταυτόχρονα! Περιέχει 9 βότανα, εφαρμόζεται σε βρεγμένα μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα! Για να δώσει όγκο στις ρίζες των μαλλιών μου η Αναστασία εφάρμοσε, το Volupt Spray πριν ξεκινήσει το styling. Ολοκληρώνοντας το look, ψέκασε τα μαλλιά μου με την λακ  Shaper Zero Gravity που επιτρέπει κράτημα χωρίς να τα βαραίνει και να τα κολλάει!

Η Sebastian, όπως μου εξηγεί η Αναστασία, είναι ένα κορυφαίο brand, υψηλής αισθητικής! Από την αρχή της δημιουργίας της, εκπροσωπούσε πάντα ό,τι πιο πρωτοποριακό με προϊόντα και τεχνικές που απελευθερώνουν την δημιουργικότητα! Και συμπληρώνει: “Για εμάς τους επαγγελματίες κομμωτές, τα μαλλιά είναι ένας καμβάς όπου μπορούμε να δημιουργήσουμε και τα προϊόντα της Sebastian είναι τα εργαλεία. Τα προϊόντα της σειράς μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν ένα καινούριο προϊόν, προσφέροντας έτσι απεριόριστες δυνατότητες. Όπως δηλαδή πρέπει να είναι και η δημιουργία! Να μην έχει όρια! Γιατί άλλωστε, χωρίς τόλμη δεν υπάρχει δημιουργία!

Έχω να σας πω ότι λάτρεψα το αποτέλεσμα τόσο εγώ όσο και τα μαλλιά μου! Και ενώ έχει περάσει μία εβδομάδα από την επίσκεψη μου στο κομμωτήριο, δεν τα νοιώθω καθόλου βαριά και το styling παραμένει αναλλοίωτο!

Και επειδή ξέρετε πόσο σας αγαπάω και μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα λατρεύω, σας έχω διαγωνισμό με κάποια από τα αγαπημένα προϊόντα Sebastian που χρησιμοποίησε η Αναστασία στα μαλλιά μου! Stay tuned!

Tip που έμαθα από την Αναστασία? Για extra αναδόμηση και λάμψη, απλώστε λίγο Dark Oil (το έλαιο της Sebastian με το υπέροχο άρωμα) στις άκρες των μαλλιών, πριν ή μετά το styling!