Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
12 May

#SwseTaKalokairina

Ναι ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που εκτός από τις καλοκαιρινές διακοπές τις οποίες σκέφτεστε ασταμάτητα , είναι και wedding season και δε μπορεί όλο και κάποια φίλη σας θα παντρεύεται! Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το γιορτάσετε? Μα φυσικά οργανώνοντας ένα bachelorette σε κάποιο νησιώτικο προορισμό!

Και αφού έχετε βρει το νησί ήρθε η δύσκολη ώρα της βαλίτσας! Τι παίρνουμε μαζί μας για ένα σκ? Εγώ αν με ρωτάτε είμαι από αυτές που καταλήγουν να παίρνουν τα πάντα για παν ενδεχόμενο!  Παρόλαυτα υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία κοριτσίστικη βαλίτσα!

. Πρώτο πρώτο δεν είναι άλλο από το μαγιό! Θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 σετ για να αλλάζετε! Ένα μπικίνι και ίσως ένα ολόσωμο για τις πιο απογευματινές ώρες στην παραλία που θα πίνετε τα cocktail σας!

.Απαραίτητα αξεσουάρ φυσικά γυαλιά ηλίου, καπέλο, σαγιονάρες και ψάθινη τσάντα παραλίας!

.Και τώρα ερχόμαστε στο τι φοράμε πάνω από το μαγιό μας για να είμαστε άνετες και στυλάτες! Έχετε πολλά αγαπημένα  beachwear αλλά κάθε καλοκαίρι φοβάστε μη τα χαλάσετε με το αλάτι και τα αντηλιακά και τελικά καταλήγετε να φοράτε το ίδιο μακρύ άσπρο tshirt… και σκέφτομαι εγώ, τι ωραία θα ήταν να υπήρχε ένα αντηλιακό το οποίο δε θα αφήνει στάμπες και λιπαρότητα πάνω στα αγαπημένα μας ρούχα… λέτε να υπάρχει… #SwseTaKalokairina

 

.Μιας που είπα για αντηλιακό, εννοείται ότι δεν ξεχνάμε ποτέ την χρήση αντηλιακού όσο είμαστε στην παραλία και φροντίζουμε να το ανανεώνουμε τακτικά!

.Τέλος θα χρειαστούμε και ρούχα για τις βραδινές μας εξορμήσεις! Εγώ προτιμώ πάντα αέρινα και δροσερά outfit!  Μπορείτε να συνδυάσετε χαλαρά φορεματάκια με σανδάλια, γιατί εννοείται πως στο νησί δεν φοράμε ψηλοτάκουνα. Μη ξεχάσετε να πάρετε και κάποια ζακετούλα γιατί ακόμα έχει δροσιά το βράδυ!

Το πιο δύσκολο μέρος του ταξιδιού λοιπόν τελείωσε! Καλό ταξίδι και η ώρα η καλή!