Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
17 Jul

Detox by Le Petit Marseillais®

Η αγάπη μου για υγιή, μακριά και μεταξένια μαλλιά είναι μεγάλη! Από μικρή είχα μακριά μαλλιά και τώρα αυτό είναι το σήμα κατατεθέν μου.

Συχνά με ρωτάτε ποιο είναι το μυστικό μου για να κρατάω τα μαλλιά μου όμορφα και λαμπερά! Αυτό που σας λέω κάθε φορά είναι ότι πάντα προσπαθώ να επιλέγω τα σωστά προϊόντα και φυσικά δεν ξεχνάω ποτέ να χρησιμοποιήσω την κατάλληλη κρέμα μαλλιών μετά από κάθε λούσιμο. Για το λόγο αυτό, είμαι σε διαρκή αναζήτηση ώστε να ανακαλύπτω και να δοκιμάζω ό,τι νέο κυκλοφορεί, που να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των μαλλιών μου.

Πριν από λίγο καιρό, ανακάλυψα τη νέα σειρά Detox Αναζωογόνησης, από το αγαπημένο μου Le Petit Marseillais® και έχω κατενθουσιαστεί!!!!

Η νέα σειρά Detox  Αναζωογόνησης από το Le Petit Marseillais®, έχει δημιουργηθεί από εκχύλισμα φύλλων λουΐζας και τσαγιού, δύο φυσικών αποτοξινωτικών συστατικών, που βοηθούν στη διατήρηση της ομορφιάς των μαλλιών και στην υγιή όψη του δέρματος της κεφαλής, χωρίς προσμίξεις.

Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας χρειάζονται περισσότερη φρεσκάδα και λάμψη, το Detox Αναζωογόνησης θα δώσει στα μαλλιά σας τη ζωντάνια που χρειάζονται, χάρη στις ιδιότητες των φύλλων τσαγιού.

Τα προϊόντα της σειράς Detox Αναζωογόνησης από το Le Petit Marseillais®, αφήνουν μετά από κάθε λούσιμο ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας, που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αντιμετωπίσετε τους αγχωτικούς και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς σας!