Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
23 Jul

Marine by Le Petit Marseillais®

Συνήθως ξεκινάτε τη μέρα σας κάνοντας ένα μπάνιο ή το μπάνιο είναι για εσάς εκείνη η στιγμή που περιμένετε για να χαλαρώσετε και να φύγει όλη η πίεση της ημέρας?

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, το σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε ένα αφρόλουτρο, με χαλαρωτικό άρωμα και μία κρέμα σώματος που θα ενυδατώσει και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας, ειδικά αν είναι ξηρή και αφυδατωμένη!

Ευτυχώς για εμάς, το Le Petit Marseillais® φροντίζει και για τα δύο! Δημιούργησε λοιπόν την πρώτη σειρά αναζωογόνησης, με φύκη από την Μεσόγειο και θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία, η οποία θρέφει την επιδερμίδα και τη διατηρεί ενυδατωμένη.

Το θαλάσσιο άρωμα των προϊόντων της σειράς και η απίστευτα δροσιστική υφή τους, αγκαλιάζουν το σώμα και αφήνουν την επιδερμίδα καθαρή και πολύ απαλή! Για μένα είναι επίσης πολύ σημαντικό η κρέμα και το γαλάκτωμα σώματος να απορροφώνται άμεσα και να μην «κολλάνε», έτσι ώστε να μας επιτρέπουν να ντυθούμε αμέσως μετά το μπάνιο μας!

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μία σειρά περιποίησης! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κλείσετε τα μάτια σας και να απολαύσετε το μπάνιο σας. Το Le Petit Marseillais® θα φροντίσει για όλα τα άλλα!