Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
19 Oct

The Perfect Blend

Την μεγάλη αγάπη που έχω για την μόδα προφανώς την γνωρίζετε! Επίσης θα έχετε καταλάβει ότι για εμένα το πρωινό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πως ξεκινάω την μέρα μου!

Αγαπημένη συνήθεια όταν ξυπνάω το πρωί, είναι να φτιάχνω καφέ, να ανοίγω το laptop και να οργανώνω τις δουλειές της μέρας μου!

Σήμερα λοιπόν ξεκινάει το 22nd Athens Xclusive Designers Week! Οπότε πρέπει να αποφασίσω σε ποια shows θα παρευρεθώ! Αλλά πριν από αυτό θα φτιάξω φυσικά καφέ!

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι fashion is the art of blending και ο illy espresso είναι ο κυρίαρχος στην τέχνη του coffee blending. Επίσης είναι  και ο χρυσός χορηγός στο 22nd Athens Xclusive Designers Week.

Γιατί εξάλλου η μόδα δεν είναι άλλο παρά η τέχνη να δοκιμάζεις και να συνδυάζεις για να δημιουργήσεις το νέο. Να παντρεύεις διαφορετικά στοιχεία σε ένα τέλειο σύνολο με ισορροπία και χαρακτήρα. Να ταξιδεύεις για να ανακαλύπτεις αυτό που θα γίνει το δικό σου αγαπημένο.

Αυτό κάνει λοιπόν και ο illy espresso ανακαλύπτοντας και συνδυάζοντας περίτεχνα τους εκλεκτότερους κόκκους καφέ Arabica από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσει και το ένα και μοναδικό θρυλικό χαρμάνι illy 100% Arabica με το πλούσιο, γεμάτο σώμα και τη βελούδινη χαρακτηριστική του γεύση. Πείτε μου υπάρχει πιο τέλεια μυρωδιά από αυτή του καφέ;

Αν είσαι και εσύ σαν εμένα που λατρεύω να απολαμβάνω τον καφέ μου στο σπίτι χαζεύοντας περιοδικά μόδας, τότε θα λατρέψεις το Ιταλικό εμβληματικό illy brand με το χαρακτηριστικό του στυλ, το οποίο επαναπροσδιορίζει την απόλαυση καφέ στο σπίτι με το πιο stylish “in-home” coffee system. Το σύστημα μηχανής και κάψουλας illy iperespresso, που φέρνει την απόλαυση του μοναδικού illy espresso blend στο σπίτι!

Αν θες λοιπόν και εσύ την απόλαυση illy espresso στο σπίτι, μπες στο http://bit.ly/theperfectblend  και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις μηχανή και κάψουλες illy iperespresso, αλλά και ένα μοναδικό συλλεκτικό σετ φλυτζανιών από το Art Collection illy, με την υπογραφή του fashion designer Emilio Pucci.

Γιατί ο καλύτερος τρόπος να κάνεις στυλάτες επιλογές μέσα στη μέρα, είναι να ξεκινάς τη μέρα σου με… στυλ!

Πέρα από τον τέλειο διαγωνισμό όμως, θα χαρώ να τα πούμε και στη μεγάλη γιορτή των Ελλήνων σχεδιαστών στο Ζάππειο, 19-22 Οκτωβρίου! Πριν ή μετά τα shows λοιπόν σταματήστε για ένα catwalk αρωμάτων στο illy café. Γιατί το φετινό meeting point του #AXDW, έχει άρωμα illy espresso.

Φυσικά θα είμαι και εγώ εκεί και θα σας περιμένω να μιλήσουμε για μόδα, και φυσικά να απολαύσουμε το πιο αυθεντικό perfect blend από το σύστημα μηχανής και κάψουλας illy …που κάνει στη ζωή μας καλύτερη!