Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
4 Apr

United Colors of Benetton SS17

Η United Colors of Benetton  αποτελεί διαχρονική αγάπη από όταν ήμουν μικρή. Θυμάμαι τις χαρακτηριστικές καμπάνιες όλο χρώμα, οι οποίες μου άφηναν μία αίσθηση αισιοδοξίας και χαράς και με έκαναν να χαμογελάσω!

Για τη φετινή λοιπόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2017 παρουσιάζει τη συλλογή με ρούχα που τονίζουν την αγάπη της για τα πλεκτά και το χρώμα ενώι δημιουργεί συλλογές που  συνδυάζονται μεταξύ τους ανάλογα με τη διάθεσή μας και εκφράζουν τη δική μας άποψη.

Στη φετινή συλλογή θα βρούμε ρούχα κομψά με καθαρές γραμμές. Κοντά jackets, φαρδιά παντελόνια, φορέματα και κάπες με γεωμετρικά σχέδια.

Ρούχα που φοριούνται άνετα κάθε μέρα εμπνευσμένα από τους πίνακες του Piet Mondrian.  Θα δούμε αθλητικά ρούχα χωρίς ραφές και εργονομικά σχέδια. Η τάση athleisure ανθεί, και η νέα γενιά των «fitsters», δηλαδή άνδρες και γυναίκες που αγκαλιάζουν έναν υγιή πράσινο τρόπο ζωής, θέλουν hi-tech αθλητικά ρούχα που να είναι ταυτόχρονα και  καλαίσθητα.

Εγώ φόρεσα μερικά από τα αγαπημένα μου κομμάτια της φετινής συλλογής και φωτογραφήθηκα με αυτά! Κλασική αγάπη το ασπρόμαυρο look, αλλά ΄έπαιξα’ και με ένα outfit λίγο διαφορετικό από εμένα, μπλε παντελόνι και χρωματιστά σκουλαρίκια και μπορώ να πω ότι λάτρεψα το αποτέλεσμα!

Πάρτε λοιπόν μία μικρή ιδέα για το τι μπορείτε να βρείτε στην SS2017 συλλογή και είμαι σίγουρη ότι θα την αγαπήσετε όσο την αγάπησα και εγώ!

 

Ps. Ένας ακόμα λόγος που αγαπάω την Benetton είναι γιατί πίσω από το brand κρύβεται και η ευαισθητοποίηση της στα δικαιώματα των γυναικών σε όλο τον κόσμο  με το WE Program (Πρόγραμμα Ισχυροποίησης Γυναικών) που αφορά στην ισότητα των δύο φύλων και στην κατάργηση των φυλετικών διακρίσεων.

Πόσους λόγους παραπάνω να θες για να την λατρέψεις!

Φωτογράφηση / Ιφιγένεια Φιλοπούλου

styling / Δάφνη Ηλιάκη

make up /μαλλιά Ρένος Πολίτης

video / Κωνσταντίνος Τσακμάζ