Latest Post

Birthday girl!
Γενέθλιος Απολογισμός
View Post
To top
30 Mar

Bio-Oil #exoenamistiko

Το Bio-Oil το γνώρισα πριν περίπου τρία χρόνια όταν ήρθε στην Ελλάδα. Μπορώ να πω ότι ήταν love at first sight ή πιο σωστά, έρωτας από την πρώτη χρήση. Αν και είμαι λοιπόν σίγουρη ότι οι περισσότερες το γνωρίζετε και το αγαπάτε ήδη, θα ήθελα να κάνω τις απαραίτητες συστάσεις για όσες δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα.

Το Bio-Oil είναι ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, το οποίο έχει πάρα πολλές χρήσεις, όπως η αντιμετώπιση των ουλών και των ραγάδων (άρα είναι κατάλληλο και για χρήση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης), ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καθημερινή περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης και βοηθάει στην αποκατάσταση της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος. Α, επίσης είναι και ιδανικό για μετά την αποτρίχωση! Κάθε σταγόνα του αναπλάθει και αναδομεί το δέρμα σε βάθος!

 

Περιέχει το επαναστατικό συστατικό PurCellin Oil, το οποίο ενισχύει την ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας και φυσικά έλαια από καλέντουλα, λεβάντα, δενδρολίβανο και χαμομήλι.

Απορροφάται άμεσα, κάτι πολύ θετικό μιας που σημαίνει ότι μπορείς να ντυθείς αμέσως μετά, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τα διάφορα λαδάκια και για μένα πολύ συχνά λόγος για να απορρίψω ένα προϊόν. Το άρωμα του είναι διακριτικό, είναι υποαλλεργικό και κατάλληλο ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα! Η συστηματική εφαρμογή του συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των ατελειών με αποτελέσματα που έχουν διάρκεια ακόμα και μετά τη διακοπή της χρήσης του.

Πρόκειται, αν όχι για ένα θαυματουργό προϊόν, σίγουρα για ένα που θα κερδίσει την καρδιά σας όπως κέρδισε και την δική μου!

Το καλύτερο όμως σας το κράταγα για το τέλος! Αυτήν την περίοδο λοιπόν, τρέχει η καμπάνια του Bio-Oil #exoenamistiko στην οποία μπορείτε να πάρετε και εσείς μέρος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε με μία φίλη σας  τα δικά σας Bio-Oil μυστικά περιποίησης και για κερδίσετε μοναδικά δώρα ομορφιάς και περιποίησης! Πώς; Mπαίνοντας τώρα στο exoenamistiko.gr!

Bio-Oil να σου πω ένα μυστικό; Σε αγαπώ! <3